Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Avondvierdaagse Leidsche Rijn 2024 Routes En Details

Avondvierdaagse Leidsche Rijn 2024: Routes en details

Routes en afstanden

De Avondvierdaagse Leidsche Rijn zal in 2024 plaatsvinden van **maandag 16 juni tot en met vrijdag 19 juni**. Elke avond starten en finishen de deelnemers bij: * [Locatie van start en finish] De routes voor 2024 zijn nog niet bekend, maar de routes van 2022 geven een goede indicatie van de afstanden en het parcours: * DAG 1: **5 km** * DAG 2: **10 km** * DAG 3: **15 km** * DAG 4: **Defilé** (afstand afhankelijk van de route)

Instructies voor verkeersregelaars

De Leidse Avondvierdaagse is een buitenevenement waarbij de routes soms door parken en drukke wegen lopen. Verkeersregelaars spelen een belangrijke rol in het waarborgen van de veiligheid van de deelnemers. De VerkeersRegelaars App (VRA) van de Avondvierdaagse Leidsche Rijn biedt waardevolle instructies en informatie voor verkeersregelaars, waaronder: * Routebeschrijvingen * Tijdschema's * Verkeersbegeleidingsprotocollen * Noodprocedures

Bezoek de routes van Avondvierdaagse Leidsche Rijn 2024

De definitieve routes voor 2024 worden spoedig bekendgemaakt. Blijf op de hoogte van de laatste updates op de officiële website van de Avondvierdaagse Leidsche Rijn.


Comments